Cut-Out Candy

Cut-Out Candy
Cut-Out Candy to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier, pektynę z owoców certo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cukierki Cajeta (Cukierki Cynamonowe Do Żucia), Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, oraz Ciasto Z Batonikami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło lub spray 13x9-calowa patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać pektynę, wodę i sodę oczyszczoną w dużym rondlu, aż do wymieszania. (
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Mieszanina lekko się spieni.) Gotować na dużym ogniu lub aż piana się rozrzedzi, stale mieszając.
4
Wyjąć z ognia; wymieszać 2 szklanki cukru, syropu kukurydzianego i wymieszać. Wróć do ciepła. Doprowadzić do pełnego wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając; gotować i mieszać 3 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Likier Granatowy Lub Sok żurawinowyLikier Granatowy Lub Sok żurawinowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Zdjąć z ognia. Mieszaj, aż bąbelki się rozrzedzą.
6
Wlać natychmiast do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Odstawić w temperaturze pokojowej przez 3 godziny lub aż do uzyskania jędrności.
8
Posypać 2 Łyżki. pozostałego cukru na duży arkusz woskowanego papieru. Ostrożnie poluzuj krawędzie cukierków ostrym nożem. Odwrócić patelnię na przygotowany woskowany papier; zdjąć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Cukierki posypać pozostałym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
10
Pokroić w 1-calowe kwadraty lub dekoracyjne kształty za pomocą małych foremek do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
11
Kawałki cukierków zwijamy w cukier, aby równomiernie pokryć warstwę; delikatnie wstrząsamy, aby usunąć nadmiar cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Odstawić na noc w temperaturze pokojowej przed zapakowaniem lub przechowywaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn