Cut-Out Candy
Cut-Out Candy to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier, pektynę z owoców certo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cukierki Cajeta (Cukierki Cynamonowe Do Żucia), Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, oraz Ciasto Z Batonikami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło lub spray 13x9-calowa patelnia z natryskiem do gotowania.
Wymieszać pektynę, wodę i sodę oczyszczoną w dużym rondlu, aż do wymieszania. (
Mieszanina lekko się spieni.) Gotować na dużym ogniu lub aż piana się rozrzedzi, stale mieszając.
Wyjąć z ognia; wymieszać 2 szklanki cukru, syropu kukurydzianego i wymieszać. Wróć do ciepła. Doprowadzić do pełnego wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając; gotować i mieszać 3 min.
Zdjąć z ognia. Mieszaj, aż bąbelki się rozrzedzą.
Wlać natychmiast do przygotowanej patelni.
Odstawić w temperaturze pokojowej przez 3 godziny lub aż do uzyskania jędrności.
Posypać 2 Łyżki. pozostałego cukru na duży arkusz woskowanego papieru. Ostrożnie poluzuj krawędzie cukierków ostrym nożem. Odwrócić patelnię na przygotowany woskowany papier; zdjąć patelnię.
Cukierki posypać pozostałym cukrem.
Pokroić w 1-calowe kwadraty lub dekoracyjne kształty za pomocą małych foremek do ciastek.
Kawałki cukierków zwijamy w cukier, aby równomiernie pokryć warstwę; delikatnie wstrząsamy, aby usunąć nadmiar cukru.
Odstawić na noc w temperaturze pokojowej przed zapakowaniem lub przechowywaniem.