Curry Z Królika Szkockiego

Curry Z Królika Szkockiego
Przepis Szkocki Królik Curry może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.46 za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, rosół z kurczaka, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szkockie Płatki Owsiane, Scottish Eggs, oraz Scottish Egg Wrap dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku, roztopić masło na średnim ogniu i smażyć kawałki królika, aż dobrze rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Zdjąć z patelni i rezerwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Korzystanie z tej samej patelni rumiane królika w, i bez wycierania go, podsmażyć boczek na średnim ogniu, aż jest rumiane i uczynił jego tłuszczu na patelni, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KrólikCały Królik
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj mąkę i gotuj, stale ubijając, aż się rozpuści, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Dodać pastę curry i wymieszać dobrze połączyć z mieszaniną mąki. Wymieszać w bulionie z kurczaka, 1/4 szklanki na raz. Zawartość patelni będzie teraz miała konsystencję cienkiego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Pasta CurryPasta Curry
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i dodaj rumiane kawałki królika wraz z cebulą, grzybami, selerem naciowym i solą. Dusić danie, mieszając od czasu do czasu, aż mięso jest gotowane przez, cebula są miękkie, a sos zgęstniał, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso KróliczeMięso Królicze
GrzybyGrzyby
SelerSeler
CebulaCebula
SOSSOS
MięsoMięso
SólSól
7
Podawać na ciepło, najlepiej nad ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
8
Z lunchu Ploughmana i uczty Skąpca: autentyczne jedzenie w pubie, dania w restauracji i domowa kuchnia z małych miasteczek, dużych miast i wiejskich wiosek na Wyspach Brytyjskich Brian Yarvin. Copyright © 2012 by Brian Yarvin. Opublikowane przez Harvard Common Press. Użyte za zgodą Harvard Common Press.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Aichenberg Premium Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn