Curry z jagnięciną i szpinakiem to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 746 kalorii, 36g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na 4,51 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, mieloną kurkumę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Niewiele osób lubiło to indyjskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Speedy lamb & Spin curry, Curry Z Jagnięciny, Ziemniaków I Szpinaku, oraz Garnek garnek Pasternak i Curry jagnięce ze szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce umieścić pokrojoną w kostkę jagnięcinę, dodać wszystkie suszone przyprawy i biały ocet i wrzucić through.In duży rondel, rozgrzać olej i podsmażyć cebulę, świeży imbir, świeże chili i rozgnieciony czosnek.Gdy lekko rumiane, dodać marynowaną jagnięcinę i dobrze wymieszać, aż jagnięcina zaczęła smażyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały Destylowany
świeży Imbir
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj koncentrat pomidorowy, bulion, pokrojone w kostkę pomidory i sok z cytryny, dobrze doprawić solą i pieprzem.Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, a następnie zmniejszyć do delikatnego gotowania na wolnym ogniu.Posiekać łodygi kolendry i dodać do curry.Gotować na wolnym ogniu przez około 1 godzinę, uważając, aby mieszać co około 10 minut, aby zapobiec przywieraniu.Gdy cała ciecz prawie wyparuje, a curry zgęstnieje, dodaj szpinak i jogurt naturalny i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt Zwykły
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z Cytryny
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Posypać posiekanymi liśćmi kolendry i mięty i podawać z ryżem Basmati.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Basmati
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litr). Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.