Curry kukurydza na kolbie
Curry kukurydza na kolbie może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka curry, kłosy kukurydzy, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Curry kukurydza na kolbie, Curry Konfetti Kukurydza, oraz Curry CORN Bisque dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń łuski i jedwabie z kukurydzy. Kukurydzę gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 10 minut; odcedzić.
Podczas gotowania kukurydzy, połączyć margarynę, curry, czerwony pieprz, i mięta, w razie potrzeby, w małej misce.
Mieszankę margaryny równomiernie posmarować kukurydzą.