Curry jagnięce kebaby z Raitą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 343 kalorie, 24g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, brązowy cukier, KARTONOWY jogurt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Podobne przepisy to Marokańskie kebaby wołowe z curry kuskus, Raitan i Charmoula Vinaigrette, Tandoori jagnięce kebaby z Raitanem i kuskusem, oraz Mielone jagnięce kebaby Kofto z polewą z granatu, ziemniakami przyprawionymi bengalskim i perskim ogórkiem Raita.
Instrukcje
1
Przygotować kuskus zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, z pominięciem soli i tłuszczu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Gdy kuskus stoi, przygotuj raitę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Raita
3
Połącz ogórek i 5 kolejnych składników (ogórek przez czosnek) w małej misce; przykryj i ostudź.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lubanzi Chenin Blanc z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.