Cukinia Wołowina Piec
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać cukinia wołowina Piec spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 312 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, ząbek czosnku, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Jajek Cukinii, Zapiekanka Z Cukinii, oraz Zapiekanka Z Cukinii.
Instrukcje
W dużym rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodaj cukinię. Wróć do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty lub tylko do miękkości.
Odcedzić i natychmiast umieścić cukinię w lodowatej wodzie.
Na dużej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Drenaż. Wymieszać z ryżem, sosem pomidorowym, twarogiem, jajkiem, oregano, bazylią i solą.
Ułóż połowę cukinii w natłuszczonej 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Warstwa z mieszaniną mięsa i pozostałą cukinią; posypać serem cheddar.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do rozpuszczenia się bąbelków i sera.