Cukinia w kubańskim stylu Cherry Tomato Sofrito z migdałami - kakao Picada

Cukinia w kubańskim stylu Cherry Tomato Sofrito z migdałami - kakao Picada
Cukinia w kubańskim stylu Cherry Tomato Sofrito z migdałowo-kakaowym Picadanem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, Prażone stalówki kakao, pomidory koktajlowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Grillowane warzywa po hiszpańsku z panierką Picada, Sałatka Migdałowo-Daktylowa Bulgur Z Sofrito, oraz Makaron z cukinią Sofrito z fasolą i lekko smażonymi Plantanami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu; dodać olej. Zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać posiekany czosnek; podsmażyć 10 sekund, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Dodaj cebulę; smażyć 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Dodaj pomidory; smażyć 3 protokół. Wymieszaj oregano, sól, kminek, czerwony pieprz i ziele angielskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Ziele AngielskieZiele Angielskie
PomidorPomidor
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
KminekKminek
SólSól
5
Dodać cukinię; gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
6
Połącz kokosę, pietruszkę, migdały i całe ząbki czosnku w moździerzu; Funt z tłuczkiem, aż utworzy się pasta. Mieszaj mieszaninę kokosową w mieszaninę cukinii; dodaj bulion. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryć i gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
CukiniaCukinia
MigdałyMigdały
Pietruszka-naćPietruszka-nać
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
TrudnośćŚredni
Gotowe W23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn