Cukinia Slaw

Cukinia Slaw
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Cukinia Slaw może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 57 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 231 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka pietruszki, cukinia, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Cukinia Slaw, Cukinia Slaw, oraz Cukinia Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu i gotować cukinię i cebulę, aż cebula będzie bardzo miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Wymieszać w sosie sałatkowym i pietruszki, i kontynuować gotowanie aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
3
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn