Cukinia Mini muffinki z pomarańczowo-klonową glazurą

Cukinia Mini muffinki z pomarańczowo-klonową glazurą
Need a wegetariański posiłek poranny? Cukinia Mini muffinki z pomarańczowo-klonową glazurą może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 97 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mąki, zmielony cynamon, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Pomarańczowe mini-muffinki z brązowym cukrem, Klon słodzone migdałowe cukinia Mini-muffiny, oraz Muffinki klonowe z klonową glazurą (Low Carb) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dla muffinów: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. przygotuj mini puszkę na muffinki z papierowymi wkładkami. W dużej misce do mieszania dodaj mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, kiełki pszenicy, brązowy cukier, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cynamon i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
Groch FioletowyGroch Fioletowy
RamięRamię
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ubij dobrze, aby połączyć, upewniając się, że w mieszance nie ma grudek. W osobnej misce, dodać cukinię, jajka, mleko,mus jabłkowy, olej rzepakowy, i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ubij dobrze, aby połączyć, upewniając się, że jaja są prawidłowo włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wlać mokre składniki do suchych składników i wymieszać, aż do połączenia, uważając, aby nie przesadzić.
6
Ciasto umieścić w przygotowanych puszkach muffinowych, napełniając je po brzegi wkładki, około 1 łyżki stołowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
7
Wstawić do piekarnika i piec, aż wykałaczka włożona w środek muffinki wyjdzie czysta, około 15 minut. Do glazury: tymczasem w małej misce wymieszaj serek śmietankowy, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i syrop klonowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wyjąć muffinki z piekarnika i ostudzić na blaszanym stelażu przez 15 minut. Gdy babeczki są gotowe do polewania, zanurz ich wierzchołki, 1 po 1, w szkliwo, obracając babeczkę w kółko, aby równomiernie pokryć wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Podawać lub przechowywać w szczelnym pojemniku do tygodnia. Alternatywnie, przed oszkleniem, zamrozić na okres do 1 miesiąca.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn