Cukinia Mini muffinki z pomarańczowo-klonową glazurą

Cukinia Mini muffinki z pomarańczowo-klonową glazurą
Need a wegetariański posiłek poranny? Cukinia Mini muffinki z pomarańczowo-klonową glazurą może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 97 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mąki, zmielony cynamon, syrop klonowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Pomarańczowe mini-muffinki z brązowym cukrem, Klon słodzone migdałowe cukinia Mini-muffiny, oraz Muffinki klonowe z klonową glazurą (Low Carb) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dla muffinów: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. przygotuj mini puszkę na muffinki z papierowymi wkładkami. W dużej misce do mieszania dodaj mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, kiełki pszenicy, brązowy cukier, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, cynamon i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 1 łyżka Masła, MiękkiegoPlus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Ubij dobrze, aby połączyć, upewniając się, że w mieszance nie ma grudek. W osobnej misce, dodać cukinię, jajka, mleko,mus jabłkowy, olej rzepakowy, i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Ubij dobrze, aby połączyć, upewniając się, że jaja są prawidłowo włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Wlać mokre składniki do suchych składników i wymieszać, aż do połączenia, uważając, aby nie przesadzić.
6
Ciasto umieścić w przygotowanych puszkach muffinowych, napełniając je po brzegi wkładki, około 1 łyżki stołowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
7
Wstawić do piekarnika i piec, aż wykałaczka włożona w środek muffinki wyjdzie czysta, około 15 minut. Do glazury: tymczasem w małej misce wymieszaj serek śmietankowy, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i syrop klonowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Wyjąć muffinki z piekarnika i ostudzić na blaszanym stelażu przez 15 minut. Gdy babeczki są gotowe do polewania, zanurz ich wierzchołki, 1 po 1, w szkliwo, obracając babeczkę w kółko, aby równomiernie pokryć wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół PintySterylizowane Słoiki Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Podawać lub przechowywać w szczelnym pojemniku do tygodnia. Alternatywnie, przed oszkleniem, zamrozić na okres do 1 miesiąca.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn