Cubano

Cubano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Cubano. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 53g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 880 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, ocet, chayote squash, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać squash chayote można śledzić to danie główne z Chayote Squash Mock Apple Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cubano, Cubano, oraz Kanapka Cubano dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sól koszerną, brązowy cukier, kminek, kolendra, ziele angielskie, musztarda, pieprz, goździki, koper włoski i liście laurowe. Następnie przetrzyj Tyłek wieprzowy i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Boston ButtBoston Butt
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1
Dodać kolendrę, czosnek i sól do robota kuchennego z 1/4 szklanki piwa. Puree, aż mieszanina stanie się pesto-like. Następnie dodaj pozostałe piwo, skórkę z limonki i sok oraz skórkę z pomarańczy i sok. Przykryj Tyłek wieprzowy i marynuj w lodówce przez 48 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Boston ButtBoston Butt
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. gotuj wieprzowinę, aż mięso ściągnie bez wysiłku z kości, około 6 godzin. Wyciągnij mięso i pozostaw w sokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Dla szynki: Rozgrzej piekarnik do 240 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Ubić miód, musztardę, brązowy cukier i puree ananasowe. Dusić na zewnątrz szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Szynkę przekładamy na patelnię i oblewamy piwem. Przykryć folią aluminiową. Gotować, aż mięso ściągnie bez wysiłku z kości, 8 do 10 godzin. Wyciągnij mięso i pozostaw w sokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Na kanapkę: pokroić ciabattę na pół, skropić chleb oliwą z oliwek i tosty przez 8 do 10 minut. Następnie odstawić na 30 minut; stalowość chleba pozwoli mu utrzymać soki z wieprzowiny i szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
CiabattaCiabatta
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
7
Do montażu: rozgrzać brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Dolną połowę chleba ułóż szarpaną wieprzowiną i szynką. Pokroić ogórki wzdłuż około 1/8 cala na mandolinie i umieścić na wierzchu mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
9
Umieść ser szwajcarski na ogórkach i dusić, aż ser będzie bąbelkowy i złoty, o 2 protokół. Wierzch z drugą połową chleba i pokroić kanapkę na pół po przekątnej na długim ukos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
10
Pokroić na mniejsze kanapki i podawać z Chayote Slaw i smażone plantany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
ChayoteChayote
11
Włóż ogórki do lodowej kąpieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
12
Dodaj 12 szklanek wody, ocet, drobną sól, nasiona gorczycy, ziarna pieprzu, kolendrę, liście laurowe, czosnek i koperek do dużego garnka i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sól DrobnaSól Drobna
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
13
Wyciągnij ogórki z lodowej kąpieli i dodaj do słoików. Ostrożnie wlać wrzącą solankę na ogórki i zabezpieczyć pokrywki, upewniając się, że ogórki są całkowicie zanurzone. Nie przechowywać w lodówce przez 24 godziny. Zawsze przechowuj ogórki w solance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
14
Rzodkiewki i chayote pokroić na 1/4 cala grubości na mandolinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
ChayoteChayote
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
15
Połącz z kolendrą, skórką z limonki i sokiem z limonki w misce do mieszania i dodaj sól do smaku, dostosowując ilość soku z limonki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
16
Rozetrzyj plantany z 2 stron i obierz skórę. Cienko pokroić małe kółka za pomocą mandoliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
17
Rozgrzać olej w frytkownicy do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
18
Dodać plantany i smażyć przez 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
19
Wyjąć do miski wyłożonej papierowym ręcznikiem, aby wchłonąć nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
20
Dodać sól i cukier i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa4słonina wieprzowasłonina wieprzowa2butelkipiwo (najlepiej belgijskie białe, ale Niemieckie pszeniczne lub lager)piwo (najlepiej belgijskie białe, ale Niemieckie pszeniczne lub lager)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 do 1-1/3 szklanki wody1 do 1-1/3 szklanki wody4Spód: okruszki z herbatników graham1 do 1-1/3 szklanki wody1 do 1-1/3 szklanki wody2squash chayotesquash chayote1Bochenekciabattaciabatta2warzywo (np. szpinak)kolendra Całakolendra Cała12ogórki kirbyogórki kirby4Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon1warzywo (np. szpinak)mielone nasiona kopru włoskiegomielone nasiona kopru włoskiego2pęczkiświeża kolendra, grubo posiekanaświeża kolendra, grubo posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście kolendryświeże liście kolendry1pęczkiświeży koperek, posiekanyświeży koperek, posiekany2goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweząbki czosnkuząbki czosnku1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1warzywo (np. szpinak)goździki mielonegoździki mielone1porcja startego parmezanukolendra mielonakolendra mielona2Spód: okruszki z herbatników grahamkminek mielonykminek mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju1małeDostępna szynka z kością estDostępna szynka z kością est4Spód: okruszki z herbatników graham1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1Skórka i sok z limonkiSkórka i sok z limonki2Skórka i sok z limonekSkórka i sok z limonek1Skórka i sok z pomarańczySkórka i sok z pomarańczy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielone nasiona gorczycymielone nasiona gorczycy1porcja startego parmezanudo przyprawiania mięsado przyprawiania mięsa101 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOliwa z oliwek, do skropieniaOliwa z oliwek, do skropienia2pierścienie świeżo wycięty ananas, puree (lub dwie puszki 6-uncji soku ananasowego)pierścienie świeżo wycięty ananas, puree (lub dwie puszki 6-uncji soku ananasowego)2plantany zieloneplantany zielone1kilogramypupa wieprzowa (łopatka)pupa wieprzowa (łopatka)1kufelrzodkiewkarzodkiewka1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesól drobnasól drobna1szczyptaplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody101 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSólSól1szczyptaz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi1roztopione masłoSer szwajcarskiSer szwajcarski101 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOlej roślinny do smażeniaOlej roślinny do smażenia9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet białyocet biały1porcja startego parmezanupieprz całypieprz cały
TrudnośćEkspert
Gotowe W65 hrs, 55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia69
Magazyn