Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Cubano. Ten przepis służy 10 i kosztuje $4.22 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 53g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 880 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać sól, ocet, chayote squash, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać squash chayote można śledzić to danie główne z Chayote Squash Mock Apple Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cubano, Cubano, oraz Kanapka Cubano dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz sól koszerną, brązowy cukier, kminek, kolendra, ziele angielskie, musztarda, pieprz, goździki, koper włoski i liście laurowe. Następnie przetrzyj Tyłek wieprzowy i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Słonina Wieprzowa
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Boston Butt
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1
Dodać kolendrę, czosnek i sól do robota kuchennego z 1/4 szklanki piwa. Puree, aż mieszanina stanie się pesto-like. Następnie dodaj pozostałe piwo, skórkę z limonki i sok oraz skórkę z pomarańczy i sok. Przykryj Tyłek wieprzowy i marynuj w lodówce przez 48 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Boston Butt
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. gotuj wieprzowinę, aż mięso ściągnie bez wysiłku z kości, około 6 godzin. Wyciągnij mięso i pozostaw w sokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Dla szynki: Rozgrzej piekarnik do 240 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Ubić miód, musztardę, brązowy cukier i puree ananasowe. Dusić na zewnątrz szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Szynkę przekładamy na patelnię i oblewamy piwem. Przykryć folią aluminiową. Gotować, aż mięso ściągnie bez wysiłku z kości, 8 do 10 godzin. Wyciągnij mięso i pozostaw w sokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Na kanapkę: pokroić ciabattę na pół, skropić chleb oliwą z oliwek i tosty przez 8 do 10 minut. Następnie odstawić na 30 minut; stalowość chleba pozwoli mu utrzymać soki z wieprzowiny i szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Ciabatta
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
7
Do montażu: rozgrzać brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
8
Dolną połowę chleba ułóż szarpaną wieprzowiną i szynką. Pokroić ogórki wzdłuż około 1/8 cala na mandolinie i umieścić na wierzchu mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Ciągnięta
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mandolina
9
Umieść ser szwajcarski na ogórkach i dusić, aż ser będzie bąbelkowy i złoty, o 2 protokół. Wierzch z drugą połową chleba i pokroić kanapkę na pół po przekątnej na długim ukos.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
10
Pokroić na mniejsze kanapki i podawać z Chayote Slaw i smażone plantany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Chayote
11
Włóż ogórki do lodowej kąpieli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Rozpryski Wermutu
12
Dodaj 12 szklanek wody, ocet, drobną sól, nasiona gorczycy, ziarna pieprzu, kolendrę, liście laurowe, czosnek i koperek do dużego garnka i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania Mięsa
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sól Drobna
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
13
Wyciągnij ogórki z lodowej kąpieli i dodaj do słoików. Ostrożnie wlać wrzącą solankę na ogórki i zabezpieczyć pokrywki, upewniając się, że ogórki są całkowicie zanurzone. Nie przechowywać w lodówce przez 24 godziny. Zawsze przechowuj ogórki w solance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do Konserw
14
Rzodkiewki i chayote pokroić na 1/4 cala grubości na mandolinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Chayote
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mandolina
15
Połącz z kolendrą, skórką z limonki i sokiem z limonki w misce do mieszania i dodaj sól do smaku, dostosowując ilość soku z limonki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
16
Rozetrzyj plantany z 2 stron i obierz skórę. Cienko pokroić małe kółka za pomocą mandoliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mandolina
17
Rozgrzać olej w frytkownicy do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
18
Dodać plantany i smażyć przez 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
19
Wyjąć do miski wyłożonej papierowym ręcznikiem, aby wchłonąć nadmiar oleju.