Crunchy Jicama-Fish Tostadas
Chrupiące jicama-Fish Tostadas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 155 kalorii, 15g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 2,93 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka jicama, kolendra, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana ryba Tostadas z ananasem-Jícama Salsa, Crunchy Jicama Slaw, oraz Crunchy Cool Jicama Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać majonez, chiles i czosnek, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Odciąć końce jicama; wyrzucić lub zarezerwować do innego użycia.
Pozostałe jicama przeciąć wzdłuż na pół, a następnie każdą połowę pokroić w poprzek na 6 plastrów. Ułóż pokrojone końce plastrów razem na półmisku, tworząc 6 kółek.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Rybę posmarować mąką; delikatnie wstrząsnąć, aby usunąć nadmiar mąki.
Dodaj do patelni; gotować 6 do 8 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem, obracając się od czasu do czasu. Lekko ostudzić; rybę płatkową widelcem.
Top jicama z ryb, pomidorów, cebuli, kolendry i mieszanki majonezu.