Crostini z czekoladą i solą morską
Crostini z czekoladą i solą morską może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka czekolady, sól morska, bagietka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pesto, Rzodkiewka I Sól Morska Crostini, Puree Karczochowe Crostini z solą limonkową, oraz Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła. Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub silikonową matą do pieczenia.
Ułóż plastry bagietki w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Umieścić pod brojlerem do złotego, 2 minuty. Obróć każdy plaster na i dusić 2 protokół. Wyłącz brojlery.
Każdy plasterek obrócić na nowo; skropić oliwą z oliwek. Push kawałek czekolady do środka każdego plasterka i powrót blachy do pieczenia do piekarnika na 2 Więcej minut.
Wyjąć z piekarnika i lekko posypać każdy kawałek czekolady solą morską.