Crockpot halibut w białym sosie z Broccolini może być tylko danie główne szukasz. Ten pescatariański przepis służy 2 i kosztuje 30,31 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 167g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 1401 kalorii. Ten przepis z crockpot365.blogspot.com posiada 4 wentylatory. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier, halibut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym), Grillowany Halibut z sosem z białego wina, oraz Smażony Halibut z Haricots Vert, szalotki i sosem z białego wina.
Instrukcje
1
Dzień 274.Dzień dobry! Zrobiłam halibuta w białym sosie na niedzielny lunch. To było dobre!!Naprawdę nie sądzę, że wrócę do kuchenki lub piekarnika - - - to po prostu zbyt łatwe w crockpot i nie mogę się przeboleć bez zapachu ryby.Składniki.24 uncje halibut (lub inne białe ryby, takie jak tilapia lub filet z podeszwy) 2 łyżki mąki uniwersalnej (jesteśmy bezglutenowe, więc użyłem mieszankę mąki GF) 1 łyżka białego cukru1 / 4 szklanka masła, roztopione1 / 3 szklanka białego wina (lub można użyć bulionu z kurczaka) 2/3 szklanka mleka (mój był bez tłuszczu) 2 cytryny, 1 juiced, 1 do dekoracji-folia aluminiowa
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Mąki
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Piersi Bażanta Jeśli)
Halibut
Tilapia
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wskazówki.Masło mikrofalowe w szklanej misce i ubić mąkę. W osobnej misce, połączyć mleko i białe wino. Powoli dodaj mieszaninę mąki do mleka i wina, mieszając cały czas. Wyciśnij cytrynę. Jeśli zbyt szybko wrzucisz zimne mleko i wino do mieszanki mąki, mąka i masło ponownie się rozdzielą, a masło stwardnieje i utworzy dziwne, ponure grudki, które wypłyną na powierzchnię.Zapytaj, skąd to wiem...
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać cukier do mieszanki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Ułóż długość folii na blacie kuchennym i umieść rybę na środku. Łyżka sosu na wierzchu. złóż folię i zaciśnij krawędzie. Opłucz brocollini pod zimną wodą i umieść na oddzielnej długości folii, a następnie złóż na folii, aby utworzyć osobne, całkowicie zamknięte opakowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
5
Połóż to na rybie.Przykryj powolną kuchenkę i gotuj na wysokiej wysokości przez około 2 godziny lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.Werdykt.Podobało mi się to, i dodałem trochę soli i trochę dodatkowej cytryny przy stole. Chociaż ugotowałem brocollini osobno, myślę, że gdybyś chciał zrobić tylko jedno opakowanie, byłoby dobrze, aby wrzucić wszystko do tej samej folii.Fish in the crockpot is WONDERFUL!
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.