Mango Crisp może być tylko deser szukasz. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 581 kalorii, 7G białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka nektaru z mango, cukru, skórki cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jagodowe Mango Crisp, Mango & Apple Crisp, oraz Chrupiące Owoce Mango.
Instrukcje
1
Na patelni 3-do 4-ćwiartkowej wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać nektar z mango i mieszać aż do wymieszania. Mieszać na dużym ogniu, aż mieszanina się zagotuje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar Z Mango
3
Zdjąć z ognia i wymieszać ze skórką z cytryny i sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z Cytryny
Sok
4
Dodać mango i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
5
Wlać do płytki 2 1/2 - do 3-quart naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
W misce wymieszaj owies, mąkę, orzechy, imbir i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
Mąka Uniwersalna
Orzechy
Owies Zwyczajny
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj syrop i masło i mieszaj do wymieszania. Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na mango. Ustaw naczynie w wyłożonej folią 10-na 15-calowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Masło
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
8
Piec w piekarniku 375, aż polewa będzie złoty kolor, 30 do 40 minut.