Creme Brûlées Z Orzechów Laskowych

Creme Brûlées Z Orzechów Laskowych
Crème brûlées z orzechów laskowych może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka soli, wody, orzechów laskowych płyn nondairy creamer kawy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 19 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Garnki z orzechów laskowych de Creme, Garnki Czekoladowo-Orzechowe De Creme, oraz Czekoladowy orzech laskowy {Nutella} garnki de Creme.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Połączyć pierwsze 5 składników w misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Żółtka umieścić w średniej misce, wymieszać trzepaczką do uzyskania gładkości. Stopniowo miksturę mleczną ubijać na żółtka. Wymieszać z likierem. Podzielić mieszaninę równomiernie pomiędzy 5 (4-uncji) ramekins lub budyń kubki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(z Kartonu)(z Kartonu)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Umieść ramekiny w 13 x 9-calowej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę lub aż środek ledwo porusza się, gdy ramekin jest dotykany.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Wyjąć ramekiny z patelni i całkowicie ostudzić na stojaku z drutu. Przykryć ramekiny i schłodzić co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Umieścić cukier i wodę w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu; gotować 9 do 10 minut lub do złotego koloru. Natychmiast wlać karmelizowany cukier równomiernie na zimne kremy, tworząc cienką warstwę papieru na wierzchy kremów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 19 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn