Creamy Cajun Deviled Eggs
Creamy Cajun Deviled Eggs is a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, wegetariańskie i דל פחמימות,zne przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cajun, kremowy sos sałatkowy, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina i 35 minut. 49 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Creamy Cajun Deviled Eggs, Cajun Deviled Eggs, oraz Cajun Style Deviled Eggs # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu, przykryj zimną wodą i umieść na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, przykryj rondel pokrywką, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 18 minut.
Wyjąć z ognia i schłodzić jajka pod zimną bieżącą wodą, aż jaja będą mogły być obsługiwane. Jajka obrać ze skórki.
Jajka pokroić na pół wzdłuż i zgnieść żółtka do miski. Beat żółtka, serek, kremowy sos sałatkowy, marynaty relish, ostry sos, sól, i czarny pieprz, aż mieszanina jest kremowy i gładki. Wymieszać żółtko na połówki białka.
Posypać każde deviled jajko pół lekko z przyprawą Cajun. Schłodzić przed podaniem.