Creamed Collard Greens
Creamed Collard Greens może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 537 kalorii, 13g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka szalotki, ząbki czosnku, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Creamed Collard Greens, Creamed Collard Greens, oraz Kimchi Creamed Collard Greens.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia bardzo duży garnek wody. Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą.
Dodać połowę zieleni collard do wrzącej wody, trochę na raz, i wcisnąć je w dół do wody.
Niech woda wróci do wrzenia, a następnie gotować do miękkości, o 10 protokół. Za pomocą szczypiec przenieś zielenie do lodowatej wody. Powtórz z pozostałymi zieleniami.
Zieleninę bardzo dobrze osuszyć i osuszyć ręcznikiem kuchennym, a następnie drobno rozdrobnić.
W bardzo dużej patelni, roztopić masło.
Dodać szalotki i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 6 protokół. Wymieszać w śmietanie i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o połowę, o 25 protokół.
Dodać zieleninę do śmietany i wrzucić do ogrzania przez, o 3 protokół. Obficie doprawić gałką muszkatołową, solą i pieprzem i podawać.