Cream Cheese Clouds
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać twarogowe chmury spróbować. Ten przepis służy 35 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 94 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, cukier, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cream Cheese Clouds, Meyer Lemon Clouds z cytrynową bitą śmietaną i świeżymi jagodami, oraz Meyer Lemon Clouds With Lemon Bita Śmietana And Fresh Blueberri dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Oddziel ciasto na 12 herbatników; naciśnij lub zwiń każdy do grubości 1/4 cala.
Cukier i cynamon wymieszać w płytkim naczyniu. Kostki twarożku zanurzamy w roztopionym maśle, następnie zawijamy w cukrze cynamonowym.
Umieść 1 kostkę sera na środku każdego okręgu ciasta; Zbierz boki ciasta, aby zamknąć nadzienie. Nacisnąć krawędzie ciasta razem do uszczelnienia.
Miejsce, szew boki do góry, w patelni muffin spryskane sprayem do gotowania.
Skropić pozostałym masłem, posypać pozostałym cukrem cynamonowym.
Piec 15 min. albo aż do złotego brązu.