Crabmeat Rollups

Crabmeat Rollups
Rollupy Crabmeat wymagają około 5 godzin i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 25 i kosztuje $1.09 za porcję. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 8G białka, oraz 24g tłuszczu. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odebrać chleb kanapkowy, mięso kraba, ser topiony, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Spróbuj Crabmeat Rollups, Rollupy Z Indyka, oraz Rollupy Lasagna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Topić ser i 8 uncji masła lub margaryny w podwójnym kotle. Ostudzić i wymieszać z krabem. Wymieszać do rozpuszczenia. (Masło i ser rozdzielą się, ale po wymieszaniu zmiksują).
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MasłoMasło
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
2
Odetnij skórki z kromek chleba i zwiń każdy kawałek chleba płasko wałkiem do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
3
Rozprowadzić mieszaninę krabów na każdym spłaszczonym kromce chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
KrabKrab
4
Rozwałkuj chleb wokół kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
KrabKrab
RolkaRolka
5
W średniej wielkości sosie patelni, roztopić pozostałe 8 uncji masła lub margaryny. Zanurz w nim rolki, a następnie zwiń w sezamie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
MasłoMasło
RolkaRolka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Umieść boki szew w dół w płytkim naczyniu do pieczenia lub blachy cookie i zamrozić. Po zamrożeniu rolek przykryj folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Gdy będzie gotowy do podania, częściowo rozmrozić roll upy i pokroić każdą rolkę na czwarte. Smażyć roll upy aż zbrązowieje, o 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 35 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia4
Magazyn