Crème Brûlée

Crème Brûlée
Crème Brûlée to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 788 kalorii, 8G białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś drobny cukier, łyżkę pasty waniliowej, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od kobiety Pioneer ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, oraz Crème de Marrons Chestnut Crème Brûlée dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
2
Do rondla wlać śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodaj wanilię (niezależnie od tego, jakiego produktu używasz) i gotuj na wolnym ogniu.Żółtka ubić z cukrem, aż będą bladożółte i gęste. Odcedzić krem za pomocą drobnego Sitka siatkowego.Żółtka ubijać, gdy bardzo powoli mażesz w 1 szklance ciepłej śmietany. Idź powoli, aby nie gotować jajka! Po dodaniu pierwszego kubka można powoli dodawać resztę śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Dodatkowe Pokrojone świeże TruskawkiDodatkowe Pokrojone świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Umieść ramekins na obramowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Mieszankę kremu wlać do ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Wlać wodę w dolnej części blachy do pieczenia, aż dojdzie do połowy ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody1/2 Do 2/3 Szklanki Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Piec przez 30 minut, lub aż po prostu ustawić. Nie pozwól, aby uzyskać brązowy.Schłodzić ramekiny na blacie, a następnie schłodzić przez co najmniej 2-3 godziny, przykryte folią. Aby służyć, posypać 1 łyżkę stołową na każdym ramekin kremu. Użyj palnika kuchennego, aby szybko (ale ostrożnie) brązowy cukier. Na górze powinna znajdować się cienka, chrupiąca powierzchnia spalonego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta5 Szklanek Mąki Pszennej I Więcej Do Wałkowania Ciasta
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Serwuj natychmiast!
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn