Court Bouillon z Karmazyna jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Na $7.08 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Mieszanka pieprzu, zielona cebula, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Louisiana Court-Bouillon (Lub Cajun Court Bouillon), Dorsz gotowany w Court Bouillon, oraz Snapper in Haitian Court-Bouillon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć olej i mąkę w dużym garnku; gotować na średnim ogniu 30 minut lub aż roux jest Kolor miedzi grosza, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wymieszać w zielonym pieprzu, cebula, seler, i czosnek; gotować, często mieszając, 15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj pomidory; gotować, odkryte, na małym ogniu 1 godzinę lub aż olej zacznie się oddzielać wokół krawędzi garnka; wymieszać od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wmieszać kolejne 8 składników; gotować, 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
5
Dodać rybę i gotować 20 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Podawać na gorąco gotowanego ryżu w poszczególnych miseczkach do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
Dekoruj posiekaną zieloną cebulą i cytryną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin Cytrynowy
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir.
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.