Corny Mango Łosoś

Corny Mango Łosoś
Corny Mango łosoś może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.39 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 496 kalorii, 38g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 83 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, filety z łososia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Corny Mango Łosoś, Tajny Składnik (Chutney Z Mango):" Tandoori " Łosoś Z Mango, oraz Corny Cornbread.

Instrukcje

1
W małym rondlu na dużym ogniu, doprowadzić nektar mango i mango do wrzenia. Gdy mango zaczyna się rozkładać, naciśnij go widelcem lub maserem ziemniaczanym, aby go rozgnieść. Kontynuuj gotowanie, aż Mango gotuje się do postaci grubego puree, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Hiszpańskiego Czerwonego Wina2 Szklanki Hiszpańskiego Czerwonego Wina
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Usuń połowę, aby służyć jako sos. Odstaw drugą połowę na bok do pogłębiania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3
Na dużym talerzu wymieszaj mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Rozgrzej dużą patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Łososia doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Pędzel glazury na wierzchu łososia, a następnie pogłębiać w mieszaninie mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Dodaj olej i masło do patelni. Na dużym ogniu, przesmażyć mieszaninę mąki kukurydzianej łososia twarzą w dół, aż złocisty, o 6 do 8 minut dla średnio rzadkie, przerzucanie w połowie do chrupiącej skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn