Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette

Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette
Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette is a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 835 kalorii, 61g białka, oraz 59G tłuszczu. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cornish Hen Salad with Scotch Bonnet Vinaigrette, Scotch Bonnet Marmalade Cocktail, oraz Jamaican Curry kurczak i ziemniaki ze Scotch Bonnet ostra papryka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Kury i marchewki umieścić na patelni do pieczenia, natrzeć je oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Pieczemy w górnej trzeciej części piekarnika przez 1 godzinę, a następnie przekładamy marchewkę na talerz, aby ostygła. Kontynuuj pieczenie kur przez około 15 minut dłużej, lub aż soki jamy uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MarchewMarchew
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Przenieść kury na talerz i ostudzić do temperatury pokojowej.
4
W międzyczasie do miarki wlać gorące soki z patelni i odtłuścić tłuszcz. Odcedzić soki do małego rondla i dusić na umiarkowanym ogniu, aż zmniejszy się do 2 łyżki stołowe, o 4 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
5
Wlać redukcję z powrotem do miarki i ostudzić do temperatury pokojowej. Wymieszać z ostrym sosem, olejem roślinnym, octem i zielem angielskim i doprawić ten vinaigrette solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RoślinnyOlej Roślinny
VinaigretteVinaigrette
Ostry SosOstry Sos
RedukcjaRedukcja
Ziele AngielskieZiele Angielskie
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
6
Wyjmij mięso z kur i rozłóż je na grube strzępy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
7
Pokroić marchewkę w 2-na-1/3-cala patyczki. W dużej misce, wrzucić cornish hen mięso z marchwi, rzodkiewki, kiełki, nerkowce i vinaigrette. Ułóż sałatkę na talerzach i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kury KornwalijskieKury Kornwalijskie
VinaigretteVinaigrette
RzodkiewkaRzodkiewka
MarchewMarchew
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
KiełkiKiełki
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Make Ahead: przepis może być przygotowany do 1 dnia do przodu przez krok Przechowywać w lodówce kury i vinaigrette oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
9
Rekomendacja wina: owoce suszonego do suchego, niskoalkoholowego Rieslinga wytrzymają pikantny vinaigrette. Spróbuj miękkiej buteleczki w stanie Waszyngton lub w Kalifornii, takiej jak Chateau Ste z 2000 roku. Michelle Cold Creek Vineyard czy Nonvintage Bonny Doon American Pacific Rim.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
RieslingRiesling
AlkoholAlkohol
OwoceOwoce
WinoWino
10
Uwagi: użyj grubego sosu Scotch bonnet, aby uzyskać więcej charakteru. Niektóre doskonałe marki są Ricky 's Red Hot, Coyote cocina Howlin' Hot Sauce i Matouk ' s Hot Calypso Sauce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Scotch WhiskeyScotch Whiskey
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn