Cordon Bleu Egg Rolls

Cordon Bleu Egg Rolls
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu chińskich przepisów, więc spróbuj Cordon Bleu Egg Rolls. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka oliwy, piersi z kurczaka, oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Działa najlepiej jako hor d ' oeuvre, i jest wykonana w przybliżeniu 45 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 21%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kurczak Cordon Bleu Rolls, Szybkie i łatwe Roladki z kurczaka Cordon Bleu, oraz Wolnowarowe Roladki Z Kurczaka Cordon Bleu podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść około 1/4 szklanki nadzienia na środku jednego owijki z jajkiem. (Pozostałe opakowania należy przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do użycia.) Złóż dolny róg nad wypełnieniem. Złóż boki w kierunku środka nad wypełnieniem. Zwilżyć pozostały róg wodą; zwinąć szczelnie, aby zamknąć. Powtarzam.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
W patelni elektrycznej podgrzej 1 cal. oleju do 375°. Smażyć bułki jajeczne, kilka na raz, przez 1-2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Osuszyć na papierowych ręcznikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
W małej misce połączyć majonez i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Podawać z jajkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to świetny wybór dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i dania-oczywiście-ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy doskonałe owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku wirować, aromaty białej gruszki, ananasa i banana wiosną do przodu ze szkła. Na podniebieniu wino orzeźwia smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucie w ustach jest żywe, ale bogate i ma subtelną kremowość. 100% fermentacja ze stali nierdzewnej gwarantuje świeży owocowy charakter, który fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego popijacza i idealne wino do sparowania ze świeżymi ostrygami!
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn