Coq Au Vin

Coq Au Vin
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Coq Au Vin. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 841 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.78 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwy z oliwek, pietruszka z płaskim liściem, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron Coq au Riesling dla podobnych receptur.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Złożony aromat jest przerywany długotrwałymi akcentami w pełni dojrzałych czerwonych jagód. Pijane jako młode wino, Château Pindefleurs pozwala rozkwitnąć świeżemu owocowi. Przechowywany w piwnicy, rozwija długi i jedwabisty smak w ustach, znak Grands Crus Z Saint-Emilion.Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn