Kolorowa surówka z kopnięciem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 8 i koszty 73 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, paprykę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Colorful Coleslaw, Colorful Coleslaw, oraz Zdrowe Kolorowe Coleslaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć zieloną kapustę, czerwoną kapustę, czerwoną paprykę, żółtą paprykę, czerwoną cebulę, marchew i kolendrę. W małej misce wymieszaj razem oliwę z oliwek, sok z limonki,kminek, czosnek i sos paprykowy. Wrzucić dressing z mieszaniny kapusty, aż równomiernie pokryte. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju