Colonial Hot Buttered Rum

Colonial Hot Buttered Rum
Colonial Hot Buttered Rum to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 482 kalorie. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz rum, bitą śmietanę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Dobrze sprawdza się jako napój. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Colonial Nadziewane francuskie tosty z Colonial Pancake House, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Kolonialny Chleb Owsiany.

Instrukcje

1
Połącz brązowy cukier, masło, sól i gorącą wodę w 5 quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Dodać laski cynamonu i goździki. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5 godzin. Wymieszać z rumem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
GoździkiGoździki
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
3
Chochlę z wolnej kuchenki do kubków, a na wierzch bitą śmietaną i odrobiną gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
ChochlaChochla

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn