Colcannon Diane

Colcannon Diane
Colcannon Diane może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 208 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Mieszanka boczku, masła, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Colcannon Diane, Steak Diane, oraz Steak Diane.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 15 do 20 minut, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedzić, zastrzegając kapiele, pokruszyć i odstawić. W zarezerwowanych kapusty, podsmażyć kapustę i cebulę, aż będzie miękka i przezroczysta. Umieszczenie pokrywki na patelni pomaga warzywom gotować się szybciej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KapustaKapusta
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Ugotowane ziemniaki odsączyć, posmarować mlekiem i doprawić solą i pieprzem. Złóż boczek, kapustę i cebulę, a następnie przenieś mieszaninę do dużej miski do serwowania. Zrobić studnię w środku i wlać roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
KapustaKapusta
MasłoMasło
CebulaCebula
BoczekBoczek
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn