Cocadas
Cocadas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i odbierz kokosa, mleko skondensowane, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 14%. Podobne przepisy to Cocadas (Boliwijskie Cukierki Kokosowe), Cukierki Kokosowe pieczone (Cocadas Horneadas), oraz Cocadas Blancas (Kolumbijskie Cukierki Kokosowe).
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W średniej misce wymieszaj kokosowy, skrobię kukurydzianą, mleko skondensowane, ekstrakt migdałowy i ekstrakt waniliowy.
Pozostawić mieszaninę na 3 do 5 minut.
Za pomocą 2 łyżki, spadek przez heaping zaokrąglone łyżki na pergaminu pokryte arkusz cookie około 1-cala od siebie. Obserwując uważnie, piec przez 15 do 20 minut, aż lekko złoty kolor.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu.
Za pomocą drobno oczek sito lub przesiewacza, kurz z cukrem cukierniczym. Przechowywać luźno przykryte, aż będą gotowe do podania.