Cioppino z restauracji Castagna w Portland

Cioppino z restauracji Castagna w Portland
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Cioppino z restauracji Castagna w Portland. Jedna porcja zawiera 830 kalorii, 71g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 7,28 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz zuppa di pesce castagna, całkowity czas: godzina, całkowity czas: godzina i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Portland 75, Fore Street Mussels From Portland, Maine, oraz Pieczony kurczak Panzanella z "Portland, Oregon Chef' s Table dla podobnych receptur.

Składniki

2(zima)Ryż ArborioRyż Arborio7Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyBaza zupyBaza zupy1Duże1. Na dużej patelni lub patelni podsmażyć szalotki w 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż będą przezroczyste. Wymieszać z małż i małży, a następnie wymieszać z białym winem1. Na dużej patelni lub patelni podsmażyć szalotki w 2 łyżkach oliwy z oliwek, aż będą przezroczyste. Wymieszać z małż i małży, a następnie wymieszać z białym winem4Zupę podzielić między 8 ciepłych miseczek i top z smażonego dorsza. Podawać natychmiastZupę podzielić między 8 ciepłych miseczek i top z smażonego dorsza. Podawać natychmiast7Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyZupa i montażZupa i montaż596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekany szczypiorekposiekany szczypiorek24Ziemniaki Yukon Gold, umyte i pokrojone w średnią kostkęZiemniaki Yukon Gold, umyte i pokrojone w średnią kostkę454Orzechy dowolne (posiekane)oczyszczony dorsz lub Żabnica, pokrojony na 2-calowe kawałkioczyszczony dorsz lub Żabnica, pokrojony na 2-calowe kawałki1suszone chile de arbol, sadzonesuszone chile de arbol, sadzone596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne białe winowytrawne białe wino1koper włoski, grubo posiekanykoper włoski, grubo posiekany7Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMąka do pogłębianiaMąka do pogłębiania414Każda porcja: kalorie; 31 gramów białka; 26 gramów węglowodanów; 2 gramy błonnika; 19 gramów tłuszczu; 3 gramy tłuszczów nasyconych; 74 mg. cholesterolu; 614 mg. sódKażda porcja: kalorie; 31 gramów białka; 26 gramów węglowodanów; 2 gramy błonnika; 19 gramów tłuszczu; 3 gramy tłuszczów nasyconych; 74 mg. cholesterolu; 614 mg. sód1Sok z cytryny, lub do smakuSok z cytryny, lub do smaku4pory, tylko białe części, grubo posiekane i umytepory, tylko białe części, grubo posiekane i umyte24małże bez brodymałże bez brody596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek, podzielonaoliwa z oliwek, podzielona3(zima)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)7Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPieprzPieprz7Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPernodPernod16krewetki, oczyszczonekrewetki, oczyszczone7Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól16przegrzebki, ćwiartki poprzeczneprzegrzebki, ćwiartki poprzeczne596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana szalotkadrobno posiekana szalotka3(zima)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2Średnia żółta cebula, posiekanabulion rybny lub bulion warzywny, plus więcej w razie potrzebybulion rybny lub bulion warzywny, plus więcej w razie potrzeby11WES E Sztuka języka angielskiego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia78
Magazyn