Cinnamon Coffee Cake II wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 313 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, dostaniesz poranny posiłek, który serwuje 15. Jeśli masz wodę, orzechy włoskie, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 18%. Podobne przepisy to Kubek Cinnamon Coffee Cake with coffee-mate Extra Sweet & Creamy, Cynamonowe Ciasto Kawowe, oraz Cynamonowe Ciasto Kawowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali lub patelnię do ciasta Bundt 10 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf Pan
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
W średniej misce, wymieszać razem ciasto mix, pudding waniliowy mix, i butterscotch pudding mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń Masełkowy Mix
Błyskawiczna Mieszanka Budyniu Waniliowego
Ciasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać jajka, olej i wodę, wymieszać do dobrze wymieszanego. W innej misce wymieszać brązowy cukier, cynamon i orzechy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cynamon
Woda
Jajko
Orzechy
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać połowę ciasta na patelnię, równomiernie rozprowadzić.