Cinnamon Coffee Cake II
Cinnamon Coffee Cake II wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 313 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, dostaniesz poranny posiłek, który serwuje 15. Jeśli masz wodę, orzechy włoskie, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 18%. Podobne przepisy to Kubek Cinnamon Coffee Cake with coffee-mate Extra Sweet & Creamy, Cynamonowe Ciasto Kawowe, oraz Cynamonowe Ciasto Kawowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali lub patelnię do ciasta Bundt 10 cali.
W średniej misce, wymieszać razem ciasto mix, pudding waniliowy mix, i butterscotch pudding mix.
Dodać jajka, olej i wodę, wymieszać do dobrze wymieszanego. W innej misce wymieszać brązowy cukier, cynamon i orzechy.
Wlać połowę ciasta na patelnię, równomiernie rozprowadzić.
Posypać połową mieszanki orzechów. Przykryć resztą ciasta i posypać resztą mieszanki orzechów.
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku, następnie obrócić piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C) i piec przez DODATKOWE 35 do 40 minut.