Ciepły ser Manchego w skórce migdałowej z gorącym winegretem czosnkowym i pokrojonymi migdałami

Ciepły migdałowy ser Manchego z gorącym winegretem czosnkowym i pokrojonymi migdałami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 38g białka, 94g tłuszczu i w sumie 1095 kalorii. Za $5.72 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka zmielonych migdałów, czosnku, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać bułkę tartą panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Caramel Apple Crisp jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 55%. Podobne przepisy to Smażone szparagi, prażone migdały i ser Manchego, Ciepłe Manchego Ser Popovers, oraz Fasolka Szparagowa Z Prażonymi Migdałami.
Instrukcje
Ustaw 3 miski: 1 z mąką doprawioną solą i pieprzem, 1 z jajkiem i 1 łyżką wody i doprawioną solą i pieprzem oraz 1 z bułką tartą i mielonymi migdałami.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Pokrój ser na 2 równe kawałki. Pogłębiaj ser najpierw w mące, potem w myciu jajek, a na końcu w bułce tartej.
Ser włożyć do małej cazueli, skropić oliwą i doprawić solą i pieprzem.
Piecz w piekarniku przez 5 do 7 minut lub na złoty kolor, a ser będzie miękki. Natychmiast skrop gorącym winegretem czosnkowym i posyp posiekanymi migdałami i natką pietruszki.
Podawać z ciepłym chrupiącym chlebem.
Rozgrzej olej na małym ogniu na małej patelni do smażenia.
Dodaj czosnek i gotuj na jasnozłoty kolor.
Zdjąć z ognia i ubić w occie. Dopraw solą i pieprzem.