Ciepły Savoy Kapusta Slaw

Ciepły Savoy Kapusta Slaw
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Ciepły Savoy kapusta Slaw może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka oliwy z oliwek, marchew, boczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciepły Savoy Kapusta Slaw, Czarny dorsz w curry z kminkiem pachnący ciepłym Savoy Slaw, oraz Kapusta Savoy I Radicchio Slaw Z Dressingiem Blood Orange dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Duży, szeroki garnek zalać oliwą z oliwek i dodać boczek. Boczek renderujemy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać czerwoną cebulę, doprawić solą i potu przez 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Dodać marchewkę i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodaj kapustę, ocet jabłkowy, nasiona gorczycy, tymianek i liście laurowe. Doprawić solą i smakiem. To będzie smakować bardzo ocet, ale sól pomoże zrównoważyć ostrość octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Zmniejszyć na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż kapusta jest bardzo miękka, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
6
Zdejmij pokrywkę, dodaj cydr jabłkowy i gotuj na wolnym ogniu, aż większość octu wchłonie się, ale kapusta jest jeszcze wilgotna, ale nie zupy, dodatkowe 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
7
Podawać od razu lub pozostawić w lodówce. Za kilka dni będzie lepiej.
8
Dekoruj szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn