Ciepły Savoy Kapusta Slaw
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Ciepły Savoy kapusta Slaw może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka oliwy z oliwek, marchew, boczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciepły Savoy Kapusta Slaw, Czarny dorsz w curry z kminkiem pachnący ciepłym Savoy Slaw, oraz Kapusta Savoy I Radicchio Slaw Z Dressingiem Blood Orange dla podobnych receptur.
Instrukcje
Duży, szeroki garnek zalać oliwą z oliwek i dodać boczek. Boczek renderujemy na średnim ogniu.
Dodać czerwoną cebulę, doprawić solą i potu przez 4 do 5 minut.
Dodać marchewkę i wymieszać, aby połączyć.
Dodaj kapustę, ocet jabłkowy, nasiona gorczycy, tymianek i liście laurowe. Doprawić solą i smakiem. To będzie smakować bardzo ocet, ale sól pomoże zrównoważyć ostrość octu.
Zmniejszyć na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż kapusta jest bardzo miękka, 15 do 20 protokół.
Zdejmij pokrywkę, dodaj cydr jabłkowy i gotuj na wolnym ogniu, aż większość octu wchłonie się, ale kapusta jest jeszcze wilgotna, ale nie zupy, dodatkowe 10 minut.
Podawać od razu lub pozostawić w lodówce. Za kilka dni będzie lepiej.