Ciepły Savoy Kapusta Slaw

Ciepły Savoy Kapusta Slaw
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Ciepły Savoy kapusta Slaw może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka oliwy z oliwek, marchew, boczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciepły Savoy Kapusta Slaw, Czarny dorsz w curry z kminkiem pachnący ciepłym Savoy Slaw, oraz Kapusta Savoy I Radicchio Slaw Z Dressingiem Blood Orange dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Duży, szeroki garnek zalać oliwą z oliwek i dodać boczek. Boczek renderujemy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać czerwoną cebulę, doprawić solą i potu przez 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dodać marchewkę i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
4
Dodaj kapustę, ocet jabłkowy, nasiona gorczycy, tymianek i liście laurowe. Doprawić solą i smakiem. To będzie smakować bardzo ocet, ale sól pomoże zrównoważyć ostrość octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Zmniejszyć na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż kapusta jest bardzo miękka, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
6
Zdejmij pokrywkę, dodaj cydr jabłkowy i gotuj na wolnym ogniu, aż większość octu wchłonie się, ale kapusta jest jeszcze wilgotna, ale nie zupy, dodatkowe 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
7
Podawać od razu lub pozostawić w lodówce. Za kilka dni będzie lepiej.
8
Dekoruj szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia25
Magazyn