Ciepły meksykański dip fasolowy z chipsami tortilla

Ciepły meksykański dip fasolowy z chipsami tortilla
Ciepły meksykański dip fasolowy z chipsami tortilla to bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z BBC Good Food wymaga przyprawy cajun, oliwy z oliwek, fasoli cyny i cheddar. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również 7-warstwowy meksykański Dip z domowymi chipsami Tortilla na dzień gry, Party Bean Dip z pieczonymi chipsami Tortilla, oraz Ciepła Salsa południowo-zachodnia z chipsami Tortilla.

Instrukcje

1
Posiekaną cebulę podsmażyć na oliwie do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Dodaj miękki brązowy cukier, ocet winny i przyprawę Cajun. Gotować przez 1 min, a następnie dodać zmieszaną fasolę i posiekane pomidory z czosnkiem. Dusić 10-15 minut, aż sos zgęstnieje, a następnie doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Ocet WinnyOcet Winny
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Rozsypać garść startego cheddar na chipsy tortilla. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej przez 1 min, aż ser się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
4
Podawać razem z dipem (top z posiekanym awokado, jeśli chcesz). Zrób do przodu i podgrzać dip przed przyjazdem Gości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Musujące różowe i wino musujące to moje najlepsze propozycje do zanurzania sosu. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Sophora Sparkling rosé z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Sophora Sparkling Rose
Sophora Sparkling Rose
Zdobywca Złotego Medalu: 2014 Los Angeles International Wine Competitionten musująca Róża wykonana z Chardonnay i Pinot Noir ma atrakcyjny różowy rumieniec i soczyste podniebienie z trwałym, orzeźwiającym musem. Zachwycające aromaty kwiatowe i soczyste czerwone jagody, wiśnie i różowe grejpfruty o zrównoważonej kwasowości i kremowym, dekadenckim wykończeniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn