Ciepły meksykański dip fasolowy z chipsami tortilla
Ciepły meksykański dip fasolowy z chipsami tortilla to bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z BBC Good Food wymaga przyprawy cajun, oliwy z oliwek, fasoli cyny i cheddar. Ten przepis jest lubiany przez 76 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również 7-warstwowy meksykański Dip z domowymi chipsami Tortilla na dzień gry, Party Bean Dip z pieczonymi chipsami Tortilla, oraz Ciepła Salsa południowo-zachodnia z chipsami Tortilla.
Instrukcje
Posiekaną cebulę podsmażyć na oliwie do miękkości.
Dodaj miękki brązowy cukier, ocet winny i przyprawę Cajun. Gotować przez 1 min, a następnie dodać zmieszaną fasolę i posiekane pomidory z czosnkiem. Dusić 10-15 minut, aż sos zgęstnieje, a następnie doprawić.
Rozsypać garść startego cheddar na chipsy tortilla. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej przez 1 min, aż ser się stopi.
Podawać razem z dipem (top z posiekanym awokado, jeśli chcesz). Zrób do przodu i podgrzać dip przed przyjazdem Gości.