Ciepły fioletowo-czerwony Potato Toss może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje $1.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 387 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, Bulwy (ziemniaki, słodkie ziemniaki i marchew), oraz Steak & New Potato Toss for Two.
Instrukcje
1
Doprowadzić ziemniaki i wodę do wrzenia w holenderskim piecu na średnim ogniu. Gotować 15 do 20 minut lub po prostu do miękkości; spuścić dobrze. Ostudzić 15 minut i pokroić w kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
W dużej misce ubijamy majonez i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z Wermutu
3
Dodaj ziemniaki, zieloną cebulę i 3 łyżki. pokruszony boczek; delikatnie wrzucić do płaszcza. Doprawić solą do smaku.