Ciepły Dip Krabowo-Karczochowy z francuskim chlebem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj ciepłego Dipu z kraba i karczocha z francuskim chlebem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 284 kalorie. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz migdały, liście tymianku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Powolne gotowanie ciepły Karczoch i Krab Dip, oraz Wszystko w jednym ciepłym Karczochowym dipie chlebowym dla podobnych receptur.
Połącz olej i zioła i umyj Bochenek, upewniając się, że olej namoczy się w kawałki. Tosty w piekarniku na blasze do pieczenia przez 5 minut przed podaniem z dipem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.