Ciepły Bekon-Pieczarkowy Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ciepłego vinaigrette z boczkiem i grzybami. Ten przepis służy 4. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 192 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, pieprz, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciepła sałatka szpinakowa z boczkiem-pieczarkami Vinaigrette, Sałatka z pieczarkami na ciepło z Pistou Vinaigrette, oraz Grillowana kaczka z ciepłą sałatką grzybową i winegretem truflowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić 4 uncje boczku (około 4 plastry) w paski o szerokości 1/2".Boczek gotować z 3 łyżkami wody na średniej patelni na średnim ogniu, często mieszając, aż boczek zacznie chrupać.
Dodać 2 szklanki pokrojone grzyby; gotować, rzucając od czasu do czasu, do miękkości, 5-6 protokół.
Ocet Sherry i 1/4 szklanki wody; dusić do zmniejszenia o połowę, około 1 minuty. Wymieszać 2 łyżki oleju roślinnego. Doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Wymieszać w 2 łyżkach posiekanych płaskich liści parsley.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Przewiń przed użyciem.