Ciepłe Czarne Mission Fig, orzech Crunch i ser pleśniowy Tartlets

Ciepłe Czarne Mission Fig, orzech Crunch i ser pleśniowy Tartlets
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać ciepłe Czarne Mission Fig, orzech Crunch, i niebieski ser Tartlets spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 582 kalorie, 8G białka, oraz 34g tłuszczu. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać sól, orzechy włoskie, miód, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciepłe Czarne Mission Fig, orzech Crunch i ser pleśniowy Tartlets, Ciepły kompot rabarbarowy z Orzechowo-kokosowym Crunch, oraz Czarny i niebieski kurczak-łączy w sobie zarówno czarne oliwki, jak i ser pleśniowy wraz z pierś bez kości bez skóry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj miód, cukier, masło, cynamon, i sól na średniej patelni na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Gotować, aż mieszanina zagotuje się i jest głęboki złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
MasłoMasło
MiódMiód
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wymieszać z orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
3
Wylać na arkusz folii; całkowicie ostudzić. Chrupać orzechowe crunch na małe kawałki. Czy do przodu można zrobić 2 dni do przodu. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Wymieszać 1/2 szklanki cukru, 1 łyżka wody, i sól w dużej dużej patelni na średnim ogniu, aż cukier jest równomiernie wilgotne. Gotować, aż cukier zacznie się złocić, mieszając od czasu do czasu, około 4 minut (mieszanina może być ziarnista).
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieścić figi w mieszaninie cukru, pokroić w dół i gotować, aż figi zaczną uwalniać sok, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
CukierCukier
FigiFigi
3
Dodaj masło; zawirować patelnię do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj Port i pozostaw 5 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść figi na talerz i ostudzić. Powrót syrop do wrzenia, ubijając, aż będzie gładka. Całkowicie chłodny syrop. Czy z wyprzedzeniem figi i syrop mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć osobno i schłodzić. Przed użyciem przepłukać syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
FigiFigi
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż blachę do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
7
Rozwałkuj rozmrożone ciasto francuskie na lekko posypanej mąką powierzchni do prostokąta o wymiarach 12x8 cali. Używając 3 1/2-calowego okrągłego noża, wytnij 6 rund; ułóż na przygotowanym arkuszu. Podzielić orzech crunch między rund ciasta. Na wierzchu 3 połówki fig, pokrój bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
RolkaRolka
FigiFigi
8
Zapiekać tartaletki, aż ciasto będzie nadmuchane i złociste, około 30 minut. Czy z wyprzedzeniem Tartlets mogą być wykonane 2 godziny wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Odstawić w temperaturze pokojowej. Podgrzewać w temperaturze 350 ° F przez 8 minut.
10
Ułożyć ser na ciepłych tartletach.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
11
Umyć lub skropić ciepłym syropem Porto, a następnie pokryć kostką plastra miodu lub skropić miodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
SyropSyrop
PortPort
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn