Ciepła sałatka z kaczką i kapustą

Ciepła sałatka z kaczką i kapustą
Ciepła sałatka z kaczką i kapustą to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 37g białka, oraz 33g tłuszczu. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, musztarda dijon, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kapusta sambharo / Gujarati ciepła sałatka z kapusty, Ciepła Sałatka Z Kaczki, oraz Ciepła sałatka z kaczki i pomarańczy.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery i ustaw stojak piekarnika 3 cale od ciepła. Ustaw kaczkę na blasze do pieczenia i dusić przez 10 minut, obracając blachę do pieczenia, aż skóra będzie chrupiąca i rumiana na całej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Tymczasem na dużej patelni rozgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać ziemniaki i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty, 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
4
Dodać szalotkę i gotować na umiarkowanie małym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
5
Dodać kapary i tymianek i gotować przez 30 sekund. Wymieszać z Czerwonym octem winnym i musztardą, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Usuń mięso i skórę z kaczki; wyrzuć kości. Zeskrobać tłuszcz, który pozostaje na spodniej stronie skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Pokrój skórę w paski i rozdrobnij mięso. W misce wrzucić kaczkę, kapustę i sos. Doprawić solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cała KaczkaCała Kaczka
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn