Ciepła sałatka z grzybami i cukinią

Ciepła sałatka z grzybami i cukinią
Jeśli u pacjenta występuje około 35 minut do spędzenia w kuchni ciepła sałatka z grzybami i cukinią może być super bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, skórkę z cytryny, przegrzebki morskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to 20 minutowa ciepła sałatka z gulaszu z cukinią i szparagami, Ciepła Sałatka Z Przegrzebków, oraz Sałatka z przegrzebka i szpinaku z ciepłym sosem.

Instrukcje

1
W małej misce połącz anchois ze skórką z cytryny, sokiem z cytryny i 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
SardeleSardele
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać cukinię, doprawić solą i gotować na dużym ogniu, aż zbrązowieje w miejscach; przenieść do dużego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek i grzyby na patelni; doprawić solą i pieprzem, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zacznie brązowieć. Odkryć i gotować do miękkości i rumiane; przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Doprawić przegrzebki solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
6
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelni, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj przegrzebki i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na dole. Włącz przegrzebki i gotować przez 1 minutę dłużej; przenieść do małego talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
8
Dodać szalotkę na patelni i gotować, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać wino i dusić, następnie wymieszać z cukinią i grzybami i podgrzać. Zawirować w sosie anchois, wszelkie soki przegrzebek i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
SardeleSardele
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Ułóż sałatę na talerzach i top z przegrzebków i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
11
Udekoruj szczypiorkiem, estragonem i bottargą i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn