Ciepłe ziemniaki z wędzonym łososiem

Ciepłe ziemniaki z wędzonym łososiem
Ciepłe ziemniaki z wędzonym łososiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Mieszanka liścia laurowego, kaparów, filiżanki cebuli vidalian i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quesadillas z wędzonego łososia z ciepłymi pomidorami i rukolą, Ciepła sałatka z łososia z chrupiącymi ziemniakami, oraz Ciepła Sałatka Z Łososia Z Chrupiącymi Ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, wrzucić pokrojoną cebulę z octem do herbu. W średnim rondlu połączyć ziemniaki z liściem laurowym i 1 łyżką soli, przykryć 1 cal zimnej wody i doprowadzić do wrzenia. Gotować na umiarkowanym ogniu, aż ziemniaki są przetargu widłowego, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ziemniaki odsączyć, wrzucić do rondla i wymieszać z dużą szczyptą pieprzu i 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Łyżka ziemniaków na 4 talerze i ułożyć wędzonego łososia na nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
4
Odcedzić plastry cebuli i zwrócić je do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać kapary, sok z cytryny i pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek i łyżkę mieszanki cebuli na wędzonego łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Do miski dodaj crme frache, wymieszaj raz lub dwa razy, a następnie skrop ją na wszystko. Na wierzchu roztrzepać szczypiorek i szczypiorek.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrybulaTrybula
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn