Cielęcina Milanese

Cielęcina Milanese
Cielęcina Milanese może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 784 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory winorośli, cytrynę, ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Cielęcina Milanese z sałatką z rukoli, Asparagi alla milanese (szparagi po Mediolańsku), oraz Risotto w stylu Milanese (Risottan alla Milanese) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kotlety funta między papieru woskowanego z małym ciężkim patelni do 1/4-cala grubości. Kotlety będą miały około 10 cali szerokości. Kotlety doprawiamy solą i pieprzem. Ustaw linię montażową: danie z mąki, płytkie danie z ubitym jajkiem, talerz z bułką tartą połączony z serem i gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cienką warstwę oleju do bardzo dużej patelni na średnim lub średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodaj pierwsze 2 kawałki cielęciny. Gotować 3 minuty z każdej strony, aż równomiernie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przełożyć na półmisek i powtórzyć z pozostałą cielęciną. To danie jest w porządku podawane w temperaturze pokojowej. Nie wkładaj gotowanej cielęciny do ciepłego piekarnika, aby ją wysuszyć. Nie przykrywaj również talerza folią, która zatrzyma parę i sprawi, że kotlety będą rozmoczone. Powodem, dla którego to danie jest idealne na małe przyjęcia jest to, że jest bardzo smaczne spożywane w temperaturze pokojowej i ponieważ sos jest surowy i zimny. Nigdy nie musisz spieszyć gości na ich miejsca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Połącz pomidory, cebulę i bazylię i skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Surowy SOS przyprawiamy grubą solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Przełożyć do małej miski i ustawić na półmisku z cielęciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dekoruj talerz klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
7
Top cielęciny z odrobiną wycisnąć sok z cytryny i surowym sosem i cieszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
TrudnośćŚredni
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn