Cielęcina Marsala
Cielęcina Marsala może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 292 kalorie, 25g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieszane sól i pieprz, bulion cielęcy, wino marsala, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Cielęcina Marsala, Cielęcina Marsala, oraz Cielęcina Marsala dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce doprawić mąkę solą i pieprzem. Następnie lekko odkurzyć całą cielęcinę z przyprawioną mąką.
Następnie, w patelni saute o dużym dnie na dużym ogniu, ogrzać 2 łyżki masła, aż się stopią. Następnie dodaj pogłębioną cielęcinę do masła. Zmniejszyć ogień do średniej i pozostawić do gotowania 2 protokół. Następnie odwróć i powtórz proces. Po ugotowaniu wyjąć cielęcinę i umieścić na talerzu lub tacy. Następnie rozpal patelnię marsalą.
Dodać grzyby, czosnek i zioła i wymieszać. Na koniec dodaj wywar i pozostaw do zmiksowania i zmniejszenia na 3 minuty. Doprawić solą i pieprzem. Na koniec wyjmij sos z pieca.
Pozostałe masło ubić i zalać gotowaną cielęciną i podawać.