Cielęcina Marsala

Cielęcina Marsala
Cielęcina Marsala może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 292 kalorie, 25g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieszane sól i pieprz, bulion cielęcy, wino marsala, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Cielęcina Marsala, Cielęcina Marsala, oraz Cielęcina Marsala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce doprawić mąkę solą i pieprzem. Następnie lekko odkurzyć całą cielęcinę z przyprawioną mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TallegioSer Tallegio
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Następnie, w patelni saute o dużym dnie na dużym ogniu, ogrzać 2 łyżki masła, aż się stopią. Następnie dodaj pogłębioną cielęcinę do masła. Zmniejszyć ogień do średniej i pozostawić do gotowania 2 protokół. Następnie odwróć i powtórz proces. Po ugotowaniu wyjąć cielęcinę i umieścić na talerzu lub tacy. Następnie rozpal patelnię marsalą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Foremki Na MuffinyForemki Na Muffiny
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Dodać grzyby, czosnek i zioła i wymieszać. Na koniec dodaj wywar i pozostaw do zmiksowania i zmniejszenia na 3 minuty. Doprawić solą i pieprzem. Na koniec wyjmij sos z pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser TallegioSer Tallegio
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4
Pozostałe masło ubić i zalać gotowaną cielęciną i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Foremki Na MuffinyForemki Na Muffiny
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn