Ciasto Z Pianką Czarne-Dno

Ciasto Z Pianką Czarne-Dno
Marshmallow Black-Bottom Pie może być tylko deser, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 538 kalorii, 9g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, syrop kukurydziany, śmietanę do bicia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bezglutenowy Sernik klonowy ze słodkimi ziemniakami z piernikowym dnem i kwaśną śmietaną posypaną pianką, Ciasto Czarne Dno, oraz Szarlotka czarna.

Instrukcje

1
Mąkę, masło, skracanie warzyw, cukier i sól połączyć w procesorze. Za pomocą włączania / wyłączania mieszaj, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Dodaj 3 łyżki wody z lodem i mieszaj, aż utworzą się wilgotne grudki, dodając więcej wody przez łyżeczki do herbaty, jeśli ciasto jest suche. Zbierz ciasto w piłkę. Spłaszczyć na dysku. Owinąć krążek ciasta w plastiku i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-do 14-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przenieść ciasto do 9-calowej średnicy deep-dish Glass Pie dish. Fold krawędzi ciasta nad i zaciskać dekoracyjnie, zabezpieczając krawędzi ciasta do krawędzi naczynia. Przekłuj skórkę widelcem. Zamrozić skórkę 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
6
Piec na złoty kolor, naciskając z tyłu widelca, jeśli pęcherzyki skorupy lub zsuwa się, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść skorupę do stojaka i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1
Cukier, skrobię kukurydzianą, kakao i sól ubić w ciężkim średnim rondlu, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać żółtka, mleko i śmietanę; ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubijać na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się, około 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodaj czekoladę, masło i wanilię i ubijaj, aż się stopią i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Wlać nadzienie do skorupy. Spoko na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1
Umieść 1 łyżkę wody w małej filiżance; posypać niesmakowaną żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
WodaWoda
2
Umieść filiżankę w małej patelni; dodaj wystarczającą ilość wody do patelni, aby osiągnąć głębokość 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wymieszać cukier, syrop kukurydziany i 1/3 szklanki wody w ciężkim średnim rondlu. Zagotować na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Podłącz termometr candy do boku patelni. Gotuj bez mieszania, aż termometr candy zarejestruje 116°. kontynuując gotowanie syropu, ubijaj białka w dużej misce mikserem, aż utworzą się sztywne szczyty. Gdy termometr w syropie zarejestruje248, powoli ubijaj gorący syrop na białka. Kontynuuj ubijać, aż białka będą sztywne i błyszczące, około 4 minut. Beat in vanilla. Doprowadzić wodę w patelni na wolnym ogniu. Mieszaj mieszaninę żelatyny w filiżance, aż żelatyna się rozpuści. Stopniowo wlać żelatynę na białka i ubijać, aż polewa ostygnie, około 8 minut. Za pomocą gumowej szpatułki delikatnie rozprowadzić polewę nad wypełnieniem, tworząc ozdobne szczyty. Podgrzej brojlery. Ciasto Broil tylko do polewy jest jasnobrązowy, o 1 minutę. Schłodzić ciasto 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Białka JajBiałka Jaj
żelatynażelatyna
WaniliaWanilia
SyropSyrop
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
BrojlerBrojler
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
W razie potrzeby udekoruj wiórkami czekoladowymi. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
5
Odstawić na 1 godzinę w temperaturze pokojowej przed podaniem.)

Składniki

3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilorann profesjonalna kuchnia®lorann profesjonalna kuchnia®796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkilekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiskrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiduże białka jaj (oduże białka jaj (o4largesżółtka jajżółtka jaj1(może być lub przeglądać)żelatyna bez smakużelatyna bez smaku3(zima)(lub więcej) wody lodowej(lub więcej) wody lodowej0(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych142Orzechy dowolne (posiekane)czekolada słodko-gorzka (niesłodzona) lub półsłodka, posiekanaczekolada słodko-gorzka (niesłodzona) lub półsłodka, posiekana596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkischłodzone stałe skracanie warzyw, pokrojone na kawałki 1/2 calaschłodzone stałe skracanie warzyw, pokrojone na kawałki 1/2 cala2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło niesolonemasło niesolone1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)niesłodzone kakao w proszkuniesłodzone kakao w proszku11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiCytrynowy budyń błyskawicznyCytrynowy budyń błyskawiczny4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn