Ciasto Z Octem V
Octu Pie V może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz destylowany ocet, mąkę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Oddzielić jajka i ubić białka, aż utworzą się miękkie szczyty, ubić w 3 łyżkach cukru i kontynuować ubijanie białek, aż staną się błyszczące.
W górnej połowie podwójnego kotła; ubić żółtka do zgęstnienia. Ubić w 1 szklance cukru, mąki i soli.
Dodać wrzącą wodę powoli, ciągle mieszając. Wymieszać z octem.
Gotować mieszaninę żółtka na gorącej wodzie, aż mieszanina będzie gęsta i gładka. Wymieszać z solą i sokiem z cytryny.
Wlać ciasto do jednego 9 calowy pieczony Pie shell. Wierzch ciasta przykryć bezą.
Piec w temperaturze 325 stopni (165 stopni C) przez 20 minut. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.