Ciasto Z Musem Dyniowym
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, żółtka, ciasto skorupa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński.
Instrukcje
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku i rozgrzej do 204°.
Piec ciasto crust aż złoty kolor, 12 do 15 protokół.
Umieścić skorupę na stojaku z drutu do całkowitego ostygnięcia.
W małej misce posypać żelatynę 1 łyżką. zimnej wody i odstawić. W małej misce, wymieszać razem dyni, pumpkin-pie przyprawy i wanilii, aż dobrze wymieszane.
Umieść 2 cale wody w podwójnym kotle i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Żółtka i cukier ubić na podwójnym kotle i podgrzać, ubijając, aż mieszanina zarejestruje 71° na termometrze natychmiastowego odczytu.
Zdjąć z ognia i nadal ubijać, aż ostygnie i zwiększy objętość, około 5 minut.
Podgrzać mieszaninę żelatyny w odstępach 5-sekundowych w kuchence mikrofalowej do rozpuszczenia, mieszając między przerwami.
Lekko ostudzić, a następnie ubić do mieszaniny żółtka.
Złożyć mieszaninę dyni do mieszaniny żółtka. Złóż bitą śmietanę. Zeskrobać nadzienie na schłodzoną skorupę ciasta i równomiernie rozprowadzić. Przykryć lekko folią i przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 4 godziny i do 1 dnia.