Ciasto Z Masłem Fila
Ciasto z masłem Phila może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis służy 20. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. 7 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka masła, ekstrakt waniliowy, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Spróbuj Łatwe Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym, Najlepsze Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym, oraz Ciasto Maślane Z Rumianym Lukrem Maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/4 szklanki białego cukru, skrócenie i 1/4 łyżeczki soli. Ubić w jajku i wymieszać przez minutę lub aż dobrze wymieszane
Rozpuścić drożdże w ciepłym mleku.
Dodać mieszaninę mleka i drożdży, wanilii i 2 1/2 szklanki mąki do mieszaniny skracania.
Wymieszać przez 3 minuty za pomocą haka do ciasta lub rękami.
Ciasto obrócić na obsypanej mąką desce i zagniatać przez minutę.
Umieścić ciasto w średniej wielkości lekko nasmarowanej misce, przykryć i ustawić w ciepłym miejscu do wyrośnięcia na 1 godzinę.
Podczas gdy ciasto rośnie przygotować lepkie masło polewa.
Wymieszać pozostały cukier, masło i sól.
Dodaj jajko i syrop kukurydziany.
Wymieszać, aż się połączy.
Dodać mąkę, wodę i wanilię i wymieszać do połączenia. Odstawić.
Smaruj dwie kwadratowe patelnie do pieczenia o wymiarach 9x9 cali.
Ciasto podzielić na dwie części i umieścić je w przygotowanych patelniach. Zagniataj krawędzie w połowie boków patelni, aby zapobiec przedostawaniu się polewy pod spodem. Widelcem wbija się w dno ciasta. Podziel polewę na dwie równe części i rozłóż ciasto na każdej patelni.
Odstawić ciasto na 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Piec ciasta przez 30 minut. Nie przesadzaj, polewa powinna pozostać lepka. Po ostygnięciu ciasta posypać wierzchy cukrem cukierniczym.