Ciasto Z Lodami Czekoladowymi
Ciasto z lodami czekoladowymi może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Ten przepis zawiera 16 porcji z 308 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Za 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Lato. Jeśli masz pod ręką Skórki krakersów graham, bitą polewę, lody waniliowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 23%, to danie nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Ciasto Z Lodami Czekoladowymi, Ciasto Z Lodami Z Żółwi Czekoladowych, oraz Cherry Chocolate Ice Cream Pie.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj roztopione lody i pudding przez 2 minuty.
Wlać do skórki. Zamrozić do twardości.
Ciasta można zamrozić do 2 miesięcy.
Wyjmij z zamrażarki 10 minut przed podaniem.
W razie potrzeby udekoruj bitą polewą.
Polecane wino: Cream Sherry, Napój Alkoholowy, Składnik, Kategoria Produktów Spożywczych, (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Sproszkowane Nasiona Lubczyku, Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek, Port, Wino Deserowe, Puszka Brzoskwiń, Odsączonych, Moscato, Typ Elementu Menu, Moscato Dasti
Lody Vanillan można łączyć z kremową Sherry, napojem alkoholowym i składnikiem. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "