Ciasto Z Limonką
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać klucz Lime Funt ciasto spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 567 kalorii, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka proszku do pieczenia, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Ciasto Z Limonką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło i skracaj ze średnią prędkością za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego do uzyskania kremowej konsystencji. Stopniowo dodawać cukier, ubijając ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Dodać do mieszanki masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią, skórką z limonki i sokiem z limonki.
Wlać ciasto do nasmarowanej i posypanej mąką 10-calowej (12-cup) patelni rurki.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 15 minut do 1 godziny i 20 minut lub do momentu, gdy długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 do 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu.
Przygotuj glazurę wapienną i natychmiast szczotkuj wierzch i boki ciasta. Całkowicie schłodzić (około 1 godziny).