Coconut Cream Pie VII może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 osobom. Za 54 centy za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 16 g tłuszczu i łącznie 298 kalorii . Ten przepis wypróbowały i polubiły 24 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Ten przepis z Allrecipes wymaga ekstraktu waniliowego, kokosa, skrobi kukurydzianej i soli. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 28% , to danie nie jest tak wybitne. Jeśli szukasz podobnych przepisów, spróbuj Key Lime Pie VII ,Tropikalnego ciasta z kremem kokosowym w cieście kokosowym i ciasta z kremem kokosowym z bitą polewą z mleka kokosowego .
Instrukcje
1
W średnim rondlu wymieszaj cukier, sól, skrobię kukurydzianą i mąkę. Stopniowo dodawaj mleko, mleko skondensowane i kokos. Gotuj na małym ogniu, ciągle mieszając, aż mieszanina się zagotuje. Gotować 1 minutę, nadal mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych
Dżem Malinowy, Jagodowy Lub Truskawkowy
Świeża Mięta I Jadalne Orchidee Do Dekoracji, Opcjonalnie
Ciasto z kremem kokosowym można łączyć z kremowym sherry, Vin Santo i porto. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "